Oberta la matrícula per als tallers d'escriptura creativa de la Universitat

Grup del taller de poesia 2016, amb el poeta Lluís Roda.

La Universitat de València, dins l’Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, ha posat en marxa una nova edició dels tallers de l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa, un programa que enguany arriba a la seua 11a edició. Escriptores i escriptors amb una àmplia trajectòria professional imparteixen nou tallers de creació literària en les modalitats de teatre, narrativa breu, poesia, guió de curtmetratge i guió de còmic. El termini d'inscripció acaba el 12 de febrer.

Els tallers de l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa, amb una metodologia eminentment pràctica, estan destinats a la formació i adquisició d’habilitats per a afrontar la creació literària en els gèneres de la narrativa, el teatre, la poesia, el guió de curtmetratge i el guió de còmic. S’ofereixen nou tallers, amb una durada de 20 hores cadascun, que es repartiran entre els mesos de febrer, març i abril, i poden participar-hi tant l’estudiantat de la Universitat de València com la resta de la ciutadania. Les places són limitades i es cobriran per ordre d’inscripció que està oberta i acaba el 12 de febrer.

Per a dur endavant aquest projecte, s’ha comptat amb professionals com ara Xavier Puchades per al taller d’escriptura teatral; Francesc Rodrigo i Laura Giordani per als tallers de poesia en valencià i poesia en castellà, respectivament; María García-Lliberós, Carlos Aimeur i Bárbara Blasco, per als tallers de narrativa en castellà; Anna Moner per al taller de narrativa en valencià; Giovanna Ribes per al taller de guió de curtmetratge; i Sento Llobell per al taller de guió de còmic.

Aquesta és una proposta del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Igualtat (Aula de Lectura i Escriptura, Aula de Cinema, Aula de Teatre i Aula de Poesia) i el Vicedeganat de Cultura, Igualtat i Comunicació de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

Més informació i matrícula
 

Data d'actualització: 18 de de gener de 2017 09:29.

Llista de notícies