El Parc Científic identificarà empreses amb potencial en R+D per a participar en l'Horitzó 2020

Web del projecte.

La Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV) ha estat seleccionada pel Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) com a entitat autoritzada per donar impuls a la participació d'empreses en el Programa Marc de R+D de la Unió Europea (Horitzó 2020). Aquest nomenament ministerial suposa un reconeixement a la qualitat dels serveis oferts pel Parc Científic.

En virtut del contracte amb aquest organisme pertanyent al Ministeri d'Economia i Competitivitat, la FPCUV s'encarregarà d'identificar noves firmes i empreses capdavanteres en el seu camp, amb potencial per a presentar iniciatives a Horitzó 2020; i proporcionarà suport tècnic per a millorar la qualitat de les propostes a fi d'aconseguir finançament del programa marc europeu. Aquest acord, que s'estén fins a finals de 2016, busca facilitar l'impuls d'empreses amb un perfil empresarial determinat, a través de l'ajuda europea i conforme a les directrius establertes en l'Horitzó 2020. “Es tracta d'entitats que no hagen obtingut subvenció del Programa de Cooperació, del Programa d'Investigació per a PIMES del Setè Programa Marc de R+D, ni del propi Horitzó 2020 al llarg dels últims quatre anys; o empreses que, havent participat únicament com a socis, obtinguen retorn com a coordinadores de projectes”, avança Juan Antonio Raga, director del Parc Científic.

Aquest nomenament ministerial suposa un reconeixement a la qualitat dels serveis oferts pel Parc Científic, quant a objectius, metodologia, organització i eines per a la captació de noves empreses i empreses capdavanteres. En la resolució de CDTI, el Parc Científic de la Universitat de València forma part del llistat de 50 entitats que han obtingut aquesta adjudicació i entre les quals es troben els més destacats organismes i empreses consultores de R+D d'Espanya.

El CDTI és una Entitat Pública Empresarial, dependent del Ministeri d'Economia i Competitivitat, l’objectiu de la qual és ajudar a les empreses espanyoles a elevar el seu nivell tecnològic mitjançant el finançament de projectes de R+D empresarial, la gestió i promoció de la participació d'empreses espanyoles en programes internacionals de cooperació tecnològica i el suport a la transferència de tecnologia en l'àmbit empresarial.

http://ir.uv.es/53JK9mp

Data d'actualització: 15 de d’abril de 2014 08:59.

Llista de notícies