La Universitat lidera els premis del VI Congrés de la Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes

José Miguel Soriano (centre), amb els premiats en el congrés de la Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes.

Investigadors i estudiants de la Universitat de València han aconseguit hui dels vint-i-un premis concedits en la modalitat de comunicacions orals i pòsters electrònics dins del VI Congrés de la Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes (FEDN) que s’ha celebrat a València els passats dies 16, 17 i 18 d’octubre, organitzat pel Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa).

Aquests guardons situen la Universitat de València com la més premiada de totes les universitats espanyoles, a la qual li segueixen la Universitat d’Alacant, Saragossa i Navarra, entre altres.

Entre els investigadors premiats de la Universitat de València es troben els liderats pels professors María Trelis i Juan Francisco Merino pel seu treball sobre intoleràncies a carbohidrats i paràsits intestinals; Carla Soler per l’estudi de la capacitat antiproliferativa d’algues comercials sobre cèl·lules tumorals; i Pilar Codoñer pel treball sobre variants del gen del receptor de la melanocortina 4 relacionats amb nivells sèrics de leptina en xiquets d’edat pediàtrica. 
 
Durant el Congrés, la catedràtica Dolors Corella ha presentat els resultats del Campus Sostenible i Saludable en la Universitat de València; i els estudiants i investigadors han estat acompanyats per la vicerectora de Sostenibilitat i Planificació, Clara Martínez. D’altra banda, els professors José Miguel Soriano del Castillo i Josep Bernabéu Mestre, de les universitats de València i d’Alacant, respectivament, han obtingut les insígnies com a membres d’honor de CODiNuCoVa.
 

Data d'actualització: 20 de d’octubre de 2014 13:13.

Llista de notícies