La Universitat organitza unes jornades sobre internacionalització dels màsters oficials

Moment de la inauguració.

El Saló d’Actes del Rectorat acull aquest dimecres, 4 de març, de 9 a 14 hores, unes jornades d’internacionalització dels màsters oficials de la Universitat de València, presentades pel rector Esteban Morcillo. Les jornades han estat organitzades pels vicerectorats d’Estudis de Postgrau i d’Internacionalització i Cooperació, que dirigeixen Rosa María Marín i Guillermo Palao, respectivament.

El director general d’Universitats, Estudis Superiors i Ciència de la Generalitat Valenciana, Felipe Palau, ha impartit la conferència inaugural de les jornades. A les 10 hores, Rosa María Marín, vicerectora d’Estudis de Postgrau, ha presentat la normativa de la doble titulació de màster a la Universitat de València.
 
A les 11 hores, tindrà lloc la presentació de bones pràctiques d’internacionalització en estudis de màsters a la Universitat de València, que anirà a càrrec de Vicente Martínez Tur, del Màster Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans; José Enrique Bigné, del Màster en Gestió de Negocis Internacionals (Imba); i José Sánchez Marín, del Màster Erasmus Mundus en Química Teòrica i Modelització Computacional.
 
Finalment, cap a les 12 hores, es presentaran les experiències d’estudiants estrangers en màsters de la Universitat de València contades en primera persona per ells mateixos.
 
Programa de les jornades

Data d'actualització: 3 de de març de 2015 11:25.

Llista de notícies