La Universitat de València s’integra en el patronat del Real Colegio Complutense en Harvard

Participants en la signatura del conveni.

Els rectors de les universitats de València i Complutense, Esteban Morcillo i Carlos Andradas, han subscrit un conveni mitjançant el qual la Universitat de València passa a formar part del Real Colegio Complutense en Harvard. Establit en 1990, el Real Colegio Complutense és l’únic centre en el món d’aquestes característiques catalogat com a Centre d’Excel·lència de Classe Mundial pel Ministeri d’Educació del Govern d’Espanya.

Ambdues institucions han valorat la conveniència d'enfortir la col·laboració acadèmica entre ambdues universitats i les potencialitats que ofereix el Real Col·legi Complutense.

En virtut del conveni subscrit la Universitat de València aconsegueix el reconeixement de ‘Universitat Membre del Real Col·legi Complutense’, la qual cosa li dóna dret a participar plenament en totes les activitats d’aquest centre de conformitat amb les directrius i procediments acadèmics. Així mateix la Universitat de València podrà proposar activitats docents i de recerca per a la seua realització en col·laboració amb el Real Colegio Complutense, les quals s’aprovaran de forma autònoma i hauran de comptar amb finançament suficient per a la seua execució.

Els projectes que es tramiten sota tals acords posteriors es realitzaran conformement a les directrius i procediments que aprove el Real Col·legi Complutense.

 

Data d'actualització: 1 de de desembre de 2015 08:49.

Llista de notícies