La Universitat de València organiza la fase nacional de l’Olimpíada de Geografia

Imatge de grup dels participants.

La Universitat de València ha organitzat aquest any la fase nacional de l’Olimpíada de Geografia. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conéixer la Geografia, en els àmbits acadèmics i professional, entre els estudiants de segon de Batxillerat, que tenen aquesta assignatura per a les proves del Selectiu.

El passat cap de setmana, la Facultat de Geografia i Història va acollir les proves, els guanyadors de les quals es poden consultar clicant ací.
 
A més de la Facultat, varen col·laborar el Instituto Geográfico Nacional de España (aportació econòmica i exposició del 175º Aniversari del Mapa Topogràfic de Espanya); el Vicerrectorat de Projecció i Participació Territorial, que dirigeix Jorge Hermosilla; el Col·legi de Geògrafs d’Espanya i el de la Comunitat Valenciana; i l’empresa ESRI Espanya, a més les organitzacions AGEVAL-EGEA (estudiants de Geografia d’aquesta Facultat), i la TouristInfo de la Conselleria.
 
En abril de 2009 començà a les Illes Balears les I Olimpíades de Geografia, amb la participació de les delegacions territorials del Col·legi de Geògrafs de Balears, Cantàbria i Alacant. El 2010 i 2011 va ser l’època de la consolidació de les Olimpíades, ja amb dues fases: una local (estudiants de 2º de Batxiller fan una 1ª prova de 50 preguntes tipus test sobre el temari de Geografia d’Espanya), i una nacional (els 3 guanyadors de cada fase territorial competeixen amb una prova de 100 preguntes).
 

Data d'actualització: 24 de d’abril de 2015 11:42.

Llista de notícies