La Universitat de València presenta la seua oferta formativa i investigadora en el Spain Campus de Sant Francisco

Rectorat de la Universitat.

La Universitat de València ha presentat la seua oferta formativa i investigadora en el Spain Campus de Sant Francisco. L’esdeveniment, organitzat per l’ICEX i la Lliga de Futbol Professional, va reunir empreses innovadores de base tecnològica, universitats i representants de l’esport espanyol en la ciutat de Sant Francisco. L’activitat, denominada Spain Experience, va atraure potencials estudiants de postgraus, així com a desenvolupadors i empreses de la Badia de Sant Francisco vinculades a l’emprenedoria.

La Universitat de València va ser convidada a participar fruit de les relacions desenvolupades en el marc de la relació amb la Universitat de Berkeley, i la Cambra de comerç Califòrnia (CSCC), organització sense ànim de lucre que promou el networking i la difusió de coneixement entre empreses, institucions acadèmiques, comunitats tecnològiques i particulars a Califòrnia i Espanya.

La participació de la Universitat ha comptat amb el suport dels vicerectorats de Relacions Internacionals i Cooperació, i de Sostenibilitat i Planificació, a través de València Campus, i va permetre la presentació de la Universitat de València en el marc de l’acord amb la Universitat de Berkeley on diversos acadèmics es troben realitzant recerques en el marc de VLC Campus i Beques Cinc Segles. Així mateix es va presentar el Parc Cientific i l’oferta tecnològica.

A l’esdeveniment van assistir entre altres autoritats el president de la Lliga de Futbol Professional, el president de l’Atlético de Madrid, el conseller Econòmic i Comercial d’Espanya a Los Angeles, el director general de l’ICEX i el cònsol general d’Espanya a Sant Francisco. Va comptar, entre uns altres, amb la presència de representants d'empreses del Spain Tech Center de Silicon Valley, empreses espanyoles de ceràmica com Porcelanosa, biotecnologia, nous materials, aplicacions constructives, cinema i televisió, Tics i videojocs, gastronomia i vins, així com organitzacions vinculades a l’ensenyament a Espanya com OleSay i Malacca. Es trobaven presents la selecció femenina d’hoquei herba, que va disputar diversos partits amb Stanford i que jugarà el pre-olímpic a València el juny vinent, i jugadors de l’Atlético de Madrid, amb el seu entrenador, Cholo Simeone, com a part del programa LFP World Challenge.

 

Data d'actualització: 29 de de juliol de 2014 13:03.

Llista de notícies