Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

Clara Grima apadrinarà la Xarrada Girls4STEM Family el pròxim 16 de juny on s'entregaran els premis de la III edició del projecte Girls4STEM

  • 3 de juny de 2022
Cartell xarrada

El projecte Girls4STEM ha programat per al dijous 16 de juny a les 17:00h la sessió Family dedicada a la nostra padrina Clara Grima, investigadora, divulgadora i professora titular en el departament de Matemàtica Aplicada de la Universitat de Sevilla. Aquesta s'engloba dins del programa de xarrades Girls4STEM. Cada xarrada està dedicada a una de les padrines del projecte, en aquest cas a la matemàtica Clara Grima Ruiz

Aquesta xarrada se celebrarà presencialment el dijous 16 de juny a les 17:30h a l'Auditori Santiago Grisolía del Museu dels Ciències "Príncep Felip" de la CAC (Ciutat de les Arts i les Ciències). Per a tindre accés a la mateixa és necessària la inscripció prèvia en esta web.  A les 17.00 començarà la recepció als assistents. 

La xarrada Family suposa la culminació del treball realitzat a les aules per part dels centres, professorat i alumnat que han participat en aquesta edició de Girls4STEM. És el moment de conéixer-se totes les persones participants en l'acció: expertes STEM, professorat, estudiantat i famílies. A més, l'estudiantat tindrà l'oportunitat d'explicar com va ser el procés d'elaboració i comentar com han canviat les seues impressions sobre les branques STEM durant aquest procés. 

Durant l'esdeveniment, es donaran a conéixer els centres guanyadors d'aquesta III edició del projecte Girls4STEM, als quals se'ls reconeixerà l'esforç realitzat i els assoliments aconseguits. 

Aquesta xarrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l'ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Polítiques Inclusives, la Unitat d’Igualtat i el Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València. A més compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i el finançament de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i de la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia). 

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques. 

En la web del projecte és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte. 

També podeu seguir-nos en xarxes socials:
 

Enllaç al web del projecte Girls4STEM

Enllaç al twitter de Girls4STEM

Enllaç a Instagram de Girls4STEM

Enllaç a facebook de Girls4STEM

Linkedin Girls4STEM

Enllaç a Youtube de Girls4STEM

Accés al web de la Càtedra Bretxa Digital de Gènere