Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia Feminista Logo del portal

Actualitat

alt=
Noves publicacions a la col·lecció Quaderns Feministes
29/06/22

La Col·lecció Quaderns Feministes de la Càtedra d’Economia Feminista i l’Institut Universitari d’Estudis de les Dones de la Universitat de València publicada a l’editorial Tirant lo Blanch, compta amb dues noves publicacions.

alt=
Arriba la 1a Escola d’Estiu d’Economia Sostenible
23/06/22

L’Economia Sostenible serà la protagonista d’una doble activitat: una jornada el 18 de juliol que tindrà lloc al Jardí Botànic de la Universitat de València; i un curs de 4 dies a la Univesitat d’Estiu de Gandia, que se celebrarà del 19 al 22 de juliol.

Congressos

Comunicado final VI Congreso de Economía Feminista
11/09/19

Las mujeres y feministas reunidas en el VI Congreso Estatal de Economía Feminista, en València, denunciamos que vivimos un momento de contra-reacción y rearticulación violenta del capitalismo patriarcal colonialista a nivel global.

Escola d'Estiu

Quién es quién: Economía Feminista para otro modelo de sociedad (I)
06/07/18

Seguimos con la Escola d’Estiu Fem Economia Feminista, con la parte más intensiva, que se desarrollará durante las jornadas del 10 y 11 de julio: Economía feminista para otro modelo de sociedad. El contenido de esta nueva cita formativa, de encuentro, reflexión y debate se desarrollará en torno a...

 

Destaquem

Segueix-nos

Troba'ns

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa