Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Clau GECE 03/2019. "Les empreses familiars valencianes més longeves són les més actives en exportació, situant-se 16 punts per damunt dels seus equivalents a nivell nacional"

  • 4 de març de 2019
Image de la noticia

L'Observatori sobre Govern, Estratègia i Competitivitat de les Empreses (GECE) presenta la seua Clau “Les empreses familiars valencianes més longeves són les més actives en exportació, situant-se 16 punts per damunt dels seus equivalents a nivell nacional". En col·laboració amb la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València, promogut per Bankia i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

 

La clau analitza la competitivitat de les empreses valencianes i la seua relació amb el seu govern corporatiu, direcció i estratègia. La present aborda l'estudi del perfil internacional de les empreses en funció de la seua edat, així com la relació amb la mena de propietat. A més de l'associació positiva observada entre l'edat de l'empresa i l'activitat internacional, les dades indiquen que les empreses de major antiguitat també diversifiquen més els mercats internacionals atesos i els països en els quals situen les seues filials en l'exterior.

 

Consulte la clau GECE 03/2019 aquí

Consulte les anteriors claus o informes GECE aquí.

Accediu a la web del Observatori GECE aquí.