Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Clau GECE 2/2019. "L'ús de consell d'administració en les empreses familiars valencianes més competitives és 14,5 punts més alt que en les de menor competitivitat"

  • 1 de febrer de 2019
Image de la noticia

L'Observatori sobre Govern, Estratègia i Competitivitat de les Empreses (GECE) presenta la seua Clau “L'ús de consell d'administració en les empreses familiars valencianes més competitives és 14,5 punts més alt que en les de menor competitivitat". En col·laboració amb la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València, promogut per Bankia i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

La clau analitza la competitivitat de les empreses valencianes i la seua relació amb el seu govern corporatiu, direcció i estratègia. La present “Clau” aborda l'estudi dels sistemes de govern utilitzats per les empreses familiars, que representen el 91% de les societats en la Comunitat Valenciana. A més de l'associació positiva observada entre l'ús de consells d'administració i el nivell de competitivitat de les empreses, les dades indiquen que els consells dupliquen la probabilitat de comptar també amb altres estructures de direcció i govern, tant de l'empresa com de la relació entre la família propietària i l'empresa.

 

Consulte la clau GECE 02/2019 aquí

Consulte les anteriors claus o informes GECE aquí.

Accediu a la web del Observatorio GECE aquí.