Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Cartell informatiu de la Fàbrica d'idees AgrotecUv Innova
Ja disponible la “Fàbrica d'idees AgrotecUV Innova”, nou punt d'assessorament
Presencial

Punt d'assessorament en l'àmbit de l'agroalimentació dirigit a estudiants de grau, màster i doctorat i egressats dels dos últims cursos acadèmics.

 

Tens una idea de negoci innovadora relacionada amb l'agroalimentació, però no saps com començar a desenvolupar-la? T'atrau este sector però no saps com enfocar una idea dins d'esta àrea?

Des de UVemprén t'ajudem a resoldre els teus dubtes amb la “Fàbrica d'Idees AgrotecUV Innova”. Volem que pugues iniciar-te en el món de l'emprenedoria, fent els teus primers passos per a aconseguir un projecte innovador d'impacte ambiental, gastronòmic, d'educació nutricional, social i econòmic.

Només has d'emplenar este formulari i concertarem una cita amb tu perquè ens comptes les teues inquietuds i les teues idees i intentarem resoldre tots els teus dubtes. El servici romandrà disponible durant tot el curs acadèmic i s'efectuarà en línia o de manera presencial.

El nostre objectiu és incentivar-te en la generació d'idees innovadores, amb un enfocament lúdic, i ajudar-te a generar solucions innovadores i creatives.

A més, amb esta idea podràs participar pròximament en el Campus AgrotecUV Innova amb el que podràs optar a 15.000 € en premis, gràcies al conveni de col·laboració entre la Universitat de València i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Si vols ampliar la informació pots fer-ho ací.

 

Data De 6 de març de 2024 a 20 de setembre de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

UVemprén

Carrer Amadeo de Savoia, nº 4 baix

València (46010)

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació