Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Certifica els teus coneixements d’anglès amb les proves PACLE del Centre d’Idiomes.

  • Gabinet de la Rectora
  • 13 de maig de 2022
Certifica els teus coneixements d’anglès amb les proves PACLE del Centre d’Idiomes.

El Centre d’Idiomes de la Universitat prepara i certifica els coneixements de llengües estrangeres amb les proves PACLE per a acreditar oficialment els coneixements per a oposicions, estudiar un màster, anar-te’n d’Erasmus, etc.

El proper 20 de maig es clou el termini per a inscriure’s a les proves oficials de certificació PACLE dels nivells B1, B2 i C1 d’anglès. Proves que es realitzaran del 20 al 23 de i en les que es podrà obtenir l’acreditació del coneixement de la llengua anglesa per a poder cursar titulacions de postgrau, per a accedir a oposicions, participar en el programa de mobilitat d’Erasmus, entre d’altres.

A més a més, el Centre d’Idiomes de la UV realitza cursos intensius de preparació per adquirir i consolidar coneixements i així guanyar confiança de cara a la realització de les proves.

Paral·lelament el Servei de Llengües i Política Lingüística subvenciona el 50% de l’import de la matrícula a les proves a tota la comunitat universitària i a més a més, el Personal Docent i Investigador (PDI), el Personal d’Administració i Serveis (PAS), i el Personal Investigador en Formació (PIF) poden sol·licitar l’ajuda a proves d’acreditació.

Podeu obtenir més informació accedint a aquest enllaç o contactant amb el Centre d’Idiomes.
secretaria@centreidiomes.es
963 067 781
c/Serpis 25. València

 

Les proves PACLE

Les proves d’idiomes PACLE són les Proves d’Acreditació del Coneixement de Llengües Estrangeres, estan avalades per ACLES que és l’Associació de Centres de Llengües de l’Ensenyament Superior i compten amb el certificat CertAcles. Aquestes proves estan reconegudes pel sistema universitari espanyol, per la Generalitat Valenciana i per determinades administracions públiques. Consulta ací el reconeixement de les proves.