Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Descobreix València mentre aprens espanyol al Campus de la Universitat de València

  • 25 de març de 2024

Ja pots matricular-te en el programa d'estiu del Centre d'Idiomes de la Universitat de València i reservar allotjament al campus.

Del 3 de juny al 20 de setembre, podràs formar part de la nostra oferta de cursos intensius d'espanyol que es duen a terme als matins, de dilluns a divendres, brindant-te l'oportunitat de triar classes de tres o quatre hores de durada i poder submergir-te en l'idioma des de primera hora. Classes dinàmiques i participatives, dins i fora de les aules, impartides per professionals de la Universitat de València, t'assegurem un ambient d'aprenentatge estimulant i efectiu.

València és una ciutat que ho té tot. Des de les belles platges de sorra daurada que banyen la costa mediterrània fins als majestuosos monuments històrics que narren segles d'història, cada racó d'aquesta ciutat et sorprendrà. Passeja pels estrets carrers del barri antic i admira l'arquitectura medieval de la Llotja de la Seda, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO, o meravella't amb la modernitat del complex arquitectònic de la Ciutat de les Arts i les Ciències, dissenyat per l'arquitecte Santiago Calatrava.

Però València és molt més que la seua història i la seua arquitectura. És també una ciutat que desborda vida i energia, amb una oferta cultural i gastronòmica que delectarà els teus sentits. Descobreix els sabors autèntics de la cuina valenciana, des de la famosa paella fins a la deliciosa orxata i fartons, i deixa't seduir per la brisa de les nits d'estiu a la vora de la mar.

Del 3 de juny al 20 de setembre, podràs formar part de la nostra oferta de cursos intensius d'espanyol que es duen a terme als matins, de dilluns a divendres, amb la possibilitat de triar cursos de tres o quatre hores diàries de durada.

El nostre professorat, tots amb formació superior i específica en espanyol per a estrangers, estan compromesos amb el teu èxit i et sabran guiar en cada pas del camí. Amb un enfocament comunicatiu i participatiu, et sentiràs còmode expressant-te en espanyol des del primer dia. A més, tindràs accés exclusiu a la nostra plataforma d'Aula Virtual de la Universitat de València, on podràs continuar el teu aprenentatge fora de l'aula i practicar amb materials didàctics complementaris dissenyats específicament per a tu.

I no et preocupes pel teu nivell inicial d'espanyol; El nostre programa d'admissió flexible et permet unir-te al curs en qualsevol moment, adaptant-nos a les teues necessitats i objectius d'aprenentatge, ja siga que estigues començant des de zero o buscant perfeccionar les teues habilitats, tenim el curs perfecte per a tu, des d'A1 fins a C1.

A més, la nostra manera d'entendre l'aprenentatge va més enllà de les aules, ja que, cada dues setmanes, una de les nostres classes es duu a terme fora de l'aula perquè pugues practicar i utilitzar tot el que has aprés en un entorn real. Imagina't passejant pels llocs emblemàtics de València, com la impressionant Ciutat de les Arts i les Ciències, mentre practiques espanyol amb els teus companys i professors. Coneixerem la història i la cultura de la ciutat mentre interactuem amb la gent local, la qual cosa ens permetrà submergir-nos encara més en l'idioma i la quotidianitat de València. Aquestes sortides fora de l'aula no sols són una oportunitat per a practicar l'idioma, sinó també per a explorar i descobrir els encants de València. Des del bulliciós Mercat Central fins al tranquil Jardí del Túria, cada lloc que visitem és una finestra a la riquesa i diversitat d'aquesta bella ciutat.

Les nostres sortides estan dissenyades per a ser divertides i interactives, amb activitats i desafiaments lingüístics que t'ajudaran a millorar el teu espanyol mentre et diverteixes. És una manera perfecta de posar en pràctica el que has aprés a l'aula i viure una experiència inoblidable a València!

Però l'experiència no acaba a l'aula. A les tardes, et convidem a participar en les nostres activitats socials i culturals que s'organitzen des del grup d'activitats del centre. Des de visites guiades a monuments històrics fins a excursions a llocs pintorescos, cada activitat està dissenyada perquè pugues explorar València i practicar el teu espanyol en un entorn relaxat i divertit, on podràs conéixer persones de tot el món. Allí podràs conéixer la cultura valenciana, la seua idiosincràsia i fins i tot, si t'atreveixes, practicar valencià.

En la nostra oferta per als cursos d'espanyol no hem deixat res a la improvisació i no sols t'oferim l'oportunitat d'aprendre espanyol, sinó també la comoditat i conveniència d'allotjar-te en les nostres opcions de residència universitària. Les nostres residències estan dissenyades per a brindar-te un ambient acollidor i segur on pugues viure i socialitzar amb altres estudiants internacionals mentre et submergeixes en l'experiència d'aprenentatge d'espanyol. Amb habitacions confortables i serveis moderns, com a àrees comunes per a l'estudi i l'oci, així com accés a Wi-Fi d'alta velocitat, tindràs tot el que necessites per a sentir-te com a casa.Ah!, i el millor de tot és que, com a estudiant en la Universitat de València, tens accés a preus especials en el nostre allotjament en les diferents residències del campus, amb importants descomptes disponibles exclusivament per als nostres alumnes, garantint-te que la teua estada a València serà còmoda, profitosa i assequible.

Atreveix-te a viure una experiència inoblidable mentre millores el teu espanyol i descobreixes tots els encants que València té per a oferir.

T'esperem amb els braços oberts!