Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

El programa Sabors VII s’endinsa, al març, en la cuina vegetariana

  • March 27th, 2015
Risotto

La cuina vegetariana ha estat la protagonista de la setena edició del programa Sabors de cursos de cuina. Organitzat per Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València i Valencia Club Cocina, el curs, impartit per un xef professional, es va celebrar dijous 26 de març.

Un nou mercat emergent i a l’alça es presenta hui a l’abast de qualsevol. Es tracta de l’alimentació vegetariana, d’origen mediterrani i molt sana, aquesta està fent-se un lloc important en els supermercats actuals.

És per aquest motiu, que AlumniUV i Valencia Club Cocina han oferit als membres del col·lectiu de la Universitat de València un curs que va tindre lloc a la seu del Club, a la plaça San Felipe Neri, 6B, València, el dia 26 de març, a partir de les 20 hores.

L’alumnat trobà en aquest curs una classe pràctica de cuina amb un xef professional que ensenyarà a elaborar el menú seleccionat; un receptari i els utensilis necessaris per a l’elaboració del menú; i una deliciosa degustació maridada amb aigua i vi D.O. València.

El menú a elaborar va incloure els següents plats: sopa freda de tomaca i fruits rojos; mamia de pèsols i menta; croqueta de formatge i espinacs; risotto d’alls tendres i ‘chia’; i pinya fregida en kataiffi.

Links: