Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

Sabors II. Showcooking - Sopar Maridatge (Bolets i Vi)

  • November 21st, 2012
Bolets

"No deixes passar l'oportunitat de conèixer el món dels bolets, els secrets de la cuina i els bons vins d'una forma especial". Us ensenyarem les espècies més comunes i alguns dels seus secrets, com cuinar-les, com fer-hi conserves, les seues propietats més importants.

En aquest curs comptarem amb el cuiner professional Gregorio Arranz, que prepararà amb vosaltres unes fantàstiques receptes que tindran com a ingredient principal els bolets, dels quals hi haurà una àmplia varietat. Estarà acompanyat pel micòleg Ignacio Tarazona, membre de la Societat Micològica Valenciana.

A més a més, hi serà també Alejandro Martín, enòleg, amb qui podrem tastar vins d'aquestes magnífiques terres, que anirem maridant amb les receptes.

Com pots veure, dos professionals s'ajunten per a tu i a un preu exclusiu. No ho deixes passar.

Activitat Completa! (serà el 22 de novembre)
Preu: 30 €/per persona / 45€/si sou dos. 
Inscripció: del 5 al 19 de novembre
Horari: 19:00 a 21:30h.
Lloc: Valencia, Club de Cocina Sana, S.L
C/San Felipe Neri, 6-B (46021-Valencia)

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy