Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

Noves festes per descobrir a la Comunitat Valenciana (CONFERÈNCIA)

  • May 22nd, 2024
Grup de gent de Carnestoltes

Alumni Comparteix

22 Maig /  18:00 a 19:30h  / Saló de Graus (Facultat de Psicologia)
Col·labora Enrique Collado Belda
Adreçat a AlumniUV / Públic en general
Inscripció: https://go.uv.es/j26P6li
 

Si t'estimes les festes i tradicions valencianes, no pots deixar d'acudir a la xarrada que oferirà Enrique Collado el dimecres 22 de maig. Un veritable corre mons que s'ha apropat a cada racó de la nostra terra per descobrir les seues festes i donar-les a conéixer per tot arreu. Per a aquesta ocasió ha escollit deu festes molt poc conegudes i que des del seu punt de vista mereixen una dedicació especial. Al llarg de la xarrada ens anirà desgranant des de les festes a Zorita del Maestrat de la Mare de Déu de la Balma, el Cant de la Sibil·la d'Ontinyent, la Nit de Fatxos d'Onil, fins als Escacs vivents de Xàbia o les Carasses de Petrer. 
Altres pobles com Villena, Beneixama, Monover i Benilloba també ens acompanyaran. Unes festes amb valors, peculiaritats i història que les fan úniques.


Enrique Collado Belda es dedica al periodisme cultural i festiu des de 1987 i actualment dirigeix el projecte audiovisual 'Som Patrimoni', dedicat a la difusió de les Festes, Cultura i Tradicions de la Comunitat Valenciana. És Doctor en Farmàcia per la Universitat de València i Doctor en Comunicació per la Universitat CEU Cardenal Herrera.