Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (segles XV-XIX) Logo del portal

Culturarts Generalitat

Culturarts Generalitat ofereix a estudiants, professorat i personal administratiu de la Unviersitat de València, així com als membres del col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la UV, el 25% de descompte per a qualsevol dia de funció en la programación de Teatres de la Generalitat (una entrada per persona més acompanyant). Els descomptes estan subjectes a possibles modificacions en funció de les condicions de contractació dels espectacles. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet corresponent. Estos descomptes no impliquen una reserva d'una quota de localitats per espectacle i estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles.


Culturarts Generalitat:

P. Ajuntament, 17 - 46002 València. Telèfon: 963539217

E-Mail: teatres@gva.es
Teatres Generalitat

 

Teatro Principal:

C/ Barques, 15 - 46002 València. Telèfon: 34 963 539 260

Teatre Principal

 

Teatre Rialto:

P. de l'Ajuntament, 17 - 46002 València. Telèfon: 963 53 92 90

Teatre Rialto

 

Teatre Talia:

C/ Cavallers, 31 - 46001 València. Telèfon: 963 912 920

Teatre Talia

 

Teatre Arniches:

Av. de Aguilera, 1 - 03007 Alacant. Telèfon: 965 936 838

Teatro Arniches

 

Off Romà:

C/ del Castell s/n. Sagunt

Off Romà

 

 

Auditori de Catarroja TAC

L'Auditori de Catarroja-TAC oferix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València (titular del carnet més acompanyant), descomptes del 20% en el preu de l'entrada per a la seua programació. La venda es realitzarà en la taquilla de l'Auditori, prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Descompte no aplicable en els espectacles del cicle Nostres Agrupacions Locals i en aquells de caràcter benèfic.

L'Auditori de Catarroja-TAC 

 

 

Auditori de Torrent

L'Auditori de Torrent oferix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València (titular del carnet més acompanyant), descomptes del 20% en el preu de l'entrada per a la seua programació. La venda es realitzarà en la taquilla de l'Auditori, prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Descompte no aplicable en els espectacles del cicle Nostres Agrupacions Locals i en aquells de caràcter benèfic.

Auditori de Torrent

 

 

Teatre El Musical

El Teatre El Musical ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València més acompanyant, el 25% de descompte en la seua programació.  Els descomptes estan subjectes a possibles modificacions en funció de les condicions de contractació dels espectacles. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides en les taquilles i prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Aquests descomptes estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles. Podeu consultar els preus per a la resta de programació en la pàgina web.

Teatre El Musical

Facebook