UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

Ser voluntari i voluntària és una activitat altruista i soldària amb la qual contribuïm a millorar la societat en  què vivim. Al mateix temps, ajudar als altres també ens ajuda a nosaltres mateixos, millorant la nostra qualitat de vida perquè ens fa sentir-nos bé i ens permet de conèixer moltes altres persones.

Si tens temps i ganes d’implicar-te amb alguna causa, des de La Nau Gran t’oferim diverses possibilitats, per tal que tries la que més s’adapta a tu.

Podeu contactar amb aquestes entitats directament o adreçar-vos al Servei d’Extensió Universitària.

 

Voluntariat Cultural a la Universitat de València

El Voluntariat Cultural ofereix l’oportunitat de conèixer i participar activament en la Universitat d’una altra manera, des de la vessant de les activitats culturals i la divulgació del seu patrimoni.

Més info: Voluntariat Cultural

Voluntariat.cultural@uv.es

 

Amics de la Gent Major (AGM)

És una organització de voluntariat, sense ànim de lucre, que es dedica a acompanyar afectivament a les persones majors que senten soledat, preferentment amb escassos recursos econòmics.

Més info: Amics de la Gent Major

info@fundacionagm.org

 

Asociación de Familiares Alzheimer Valencia (AFAV)

És una entitat formada per malalts, familiars, professionals, voluntaris i col·laboradors que lluiten per millorar la qualitat de vida dels afectats (malalts i cuidadors) per la malaltia d’Alzheimer i altres demències.

Més info: Asociación Alzheimer Valencia

afav@afav.org

 

Voluntariat Esportiu

La Fundació Esportiva Municipal ofereix cursos de voluntariat esportiu per a l'alumnat de La Nau Gran.

T'agrada el món de l'esport? Vols viure-lo d'una forma diferent?

El Voluntariat Esportiu et permet viure en primera persona l'organització dels esdeveniments esportius més populars de la ciutat de València.

Si tens més de 55 anys pots participar en alguna de les següents competicions. La Fundació Esportiva Municipal et formarà com a voluntari/a esportiu/a i col·laboraràs en la competició que tu tries.

Per participar en una de les competicions (formació teòrica més competició) pots obtenir un crèdit de lliure elecció Nau Gran. Per participar pots aconseguir un màxim de dos crèdits de lliure elecció en cada curs acadèmic.

Més info: Fundació Esportiva Municipal

oficinavoluntariadodeportivo.vlc@hotmail.com