UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

Convocatòria Activa Cultura Nau Gran 2021-2022

Bases de la convocatòria 

Termini de sol·licitud: del 5 d'octubre al 17 de novembre de 2021

Extracte publicació en el DOGV

 

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA.

L'objecte d'aquest concurs és promoure el desenvolupament d’activitats creatives i artístiques com a mitjà d’expressió i crítica social entre l’alumnat del programa La Nau Gran de la Universitat de València. Amb tal finalitat es convoca el concurs per concedir fins a tres ajudes econòmiques per elaborar i executar tres projectes culturals i artístics.

2. REQUISITS DELS PARTICIPANTS.

2.1 Hi poden participar les persones que estan o han estat matriculades en un Itinerari, Estudi General, Alts Estudis en Filosofia i Psicologia, Nau Gran en Obert o Nau Gran en Transició, del programa La Nau Gran de la Universitat de València en els cursos acadèmics 2019-2020, 2020-2021 o 2021-2022.

2.2 La participació en el concurs és en modalitat grupal. S’hi poden presentar grups d’almenys 2 persones, la totalitat de les quals ha de complir els requisits de la base 2.1.

3. REQUISITS DELS PROJECTES.

3.1 El concurs està destinat a donar suport al desenvolupament d’un màxim 3 projectes culturals i creatius elaborats per estudiants de La Nau Gran, els quals s’han de desenvolupar als locals universitaris durant el curs acadèmic 2021-2022. Els projectes culturals poden ser: pràctiques artístiques tangibles o intangibles, lectures dramatitzades, dansa, teatre, fotografia, pintura, arts decoratives, instal·lacions, performances, art en xarxa, videoart, accions, exposicions, intervencions, comissariat, etc.

3.2 El desenvolupament dels projectes ha de tenir una durada màxima de 2 hores, excepte en el cas de les exposicions, instal·lacions o altres creacions similars. El projecte no pot comportar en cap cas cap agressió o deterioració dels edificis i instal·lacions universitàries. 3.6 Els projectes han de ser presentats o desenvolupats als locals de la Universitat de València abans del 31 de maig de 2022.