UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

Convocatòria Activa Cultura Nau Gran 2023-2024

RESOLUCIÓ de 19 de gener de 2024 del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, per la qual es declara desert el concurs de la III edició Activa Cultura Nau Gran

Bases de la convocatòria

Termini de presentació d'instàncies: del 29 de novembre de 2023 al 16 de gener de 2024 

Publicació en el DOGV

Formulari de sol·licitud

Declaració responsable

 

 

 

 

 

Convocatòria Activa Cultura Nau Gran 2022-2023

RESOLUCIÓ de 24 de febrer de 2023 del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, per la qual es concedeixen les ajudes de la II edició del Concurs Activa Cultura Nau Gran

 

Extracte de publicació en el DOGV

Bases de la convocatòria

Termini per a la presentació de la sol·licitud: Del 12 de desembre de 2022 al 24 de gener de 2023

 

 

Convocatòria Activa Cultura Nau Gran 2021-2022

Projectes guanyadors:

Habitaciones propias

Marató de microrelats València +55  / relats guanyadors

 

Bases de la convocatòria 

Termini de sol·licitud: del 5 d'octubre al 17 de novembre de 2021

Extracte publicació en el DOGV

 

RESOLUCIÓ de concessió de les ajudes de la I edició del Concurs Activa Cultura Nau Gran

 

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA.

L'objecte d'aquest concurs és promoure el desenvolupament d’activitats creatives i artístiques com a mitjà d’expressió i crítica social entre l’alumnat del programa La Nau Gran de la Universitat de València. Amb tal finalitat es convoca el concurs per concedir fins a tres ajudes econòmiques per elaborar i executar tres projectes culturals i artístics.

2. REQUISITS DELS PARTICIPANTS.

2.1 Hi poden participar les persones que estan o han estat matriculades en un Itinerari, Estudi General, Alts Estudis en Filosofia i Psicologia, Nau Gran en Obert o Nau Gran en Transició, del programa La Nau Gran de la Universitat de València en els cursos acadèmics 2019-2020, 2020-2021 o 2021-2022.

2.2 La participació en el concurs és en modalitat grupal. S’hi poden presentar grups d’almenys 2 persones, la totalitat de les quals ha de complir els requisits de la base 2.1.

3. REQUISITS DELS PROJECTES.

3.1 El concurs està destinat a donar suport al desenvolupament d’un màxim 3 projectes culturals i creatius elaborats per estudiants de La Nau Gran, els quals s’han de desenvolupar als locals universitaris durant el curs acadèmic 2021-2022. Els projectes culturals poden ser: pràctiques artístiques tangibles o intangibles, lectures dramatitzades, dansa, teatre, fotografia, pintura, arts decoratives, instal·lacions, performances, art en xarxa, videoart, accions, exposicions, intervencions, comissariat, etc.

3.2 El desenvolupament dels projectes ha de tenir una durada màxima de 2 hores, excepte en el cas de les exposicions, instal·lacions o altres creacions similars. El projecte no pot comportar en cap cas cap agressió o deterioració dels edificis i instal·lacions universitàries. 3.6 Els projectes han de ser presentats o desenvolupats als locals de la Universitat de València abans del 31 de maig de 2022.