UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

Passeig Saludable

11é PASSEIG SALUDABLE DE LA NAU GRAN

INSCRIPCIÓ

El Passeig Saludable és un esdeveniment esportiu anual no competitiu que té com a objectiu la promoció d'un estil de vida saludable mitjançant la pràctica de l'esport i una alimentació equilibrada. Consisteix en un bonic recorregut de 3,5 km. entre el Jardí Botànic i la plaça Darwin del Rectorat de la Universitat de València, passant pels jardins del Túria i dels Vivers. Participen al voltant de 1.000 persones, principalment estudiants de La Nau Gran majors de 55 anys i les seues famílies, i vol ser un punt de trobada intergeneracional.

El Passeig és saludable però també solidari, cada any es col·labora amb una entitat sense ànim de lucre. L'entitat beneficiària de l’11é Passeig Saludable és AFACAM (Associació de familiars de persones amb malaltia d'Alzheimer i altres demències del Camp de Morvedre i Puçol).

La inscripció ja està oberta i amb ella es rep una samarreta commemorativa (fins a esgotar les existències). Taxes:

Inscripció individual: 5,62€

Inscripció familiar (3 o més membres): 3,51€ per persona

Per la situació sanitària, aquesta edició serà virtual, l'1 d'octubre a les 10 del matí. T'animem a posar-te les esportives i realitzar el Passeig amb antelació. Si envies fotos amb la samarreta a passeig@uv.es participaràs amb elles en l'esdeveniment virtual.

 

BASES

Cada any, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors, es realitza l’activitat anomenada Passeig Saludable de La Nau Gran, organitzat pel Servei de Cultura Universitària i el Servei d’Esports.

1-OBJECTE:

El Passeig Saludable és una activitat intergeneracional que té com a objecte la promoció d’un estil de vida saludable (pràctica d’esport, alimentació sana i vida social activa). Ofereix un àmbit de convivència social i familiar, des del protagonisme per a les persones majors i la seua visibilitat positiva en els espais públics de València.  

A més, té un fort caràcter solidari (amb la donació econòmica d’una part de les inscripcions a una entitat sense afany lucratiu).

2-RECORREGUT:

L’edició de l’any 2021 se celebrarà en modalitat virtual per la crisi sanitària de la Covid-19.

S’animarà a  les persones inscrites a què realitzen el recorregut amb anterioritat. És una marxa de 3,5 kilòmetres pels jardins més bonics de València: Jardí Botànic, Les Hespèrides, llit vell del riu Túria i el jardí de Vivers. El Passeig Saludable ix des del Jardí Botànic i finalitza al pati del Rectorat

3-CARACTERÍSTIQUES:

3.1-La inscripció al Passeig Saludable cal fer-la a través del formulari específic en la Seu Electrònica UV. N’hi ha dues modalitats: la individual, amb una tarifa de 5,62 euros; i la familiar, per a tres o més persones, amb una tarifa de 3,51 euros per persona.

3.2-Totes les persones participants reben una samarreta identificativa, que es repartirà en el Centre Cultural La Nau durant les setmanes anteriors a la realització de l’activitat.

3.3-L’alumnat dels itineraris de La Nau Gran amb la inscripció obté 2 crèdits de lliure elecció que li són incorporats a l’expedient en finalitzar l’activitat.

3.4- L'11é Passeig Saludable se celebrarà el divendres 1 d'octubre de 2021, a les 10h. en format virtual.

3.5-L’entitat amb la qual col·laborarem enguany serà AFACAM (Associació de Familiars de Persones amb malaltia d'Alzheimer i altres demències del Camp de Morvedre i Puçol) que rebrà una part de la recaptació. 

AFACAM és una entitat no governamental sense afany de lucre la missió principal de la qual és atendre les persones amb malaltia d'Alzheimer o altres demències, així com als seus familiars i cuidadors, a través de serveis i recursos específics i atenció integral.

Més informació:  Pàgina web d'AFACAM

3.6-Els diners de la inscripció són considerats una donació i per tant no hi ha possibilitat de tornar-los en cap circumstància personal. Eixos diners estan destinats a despeses d’organització i per a l’aportació a l'entitat beneficiària.

4-Protecció de dades

4.1-Finalitat del tractament:

Les dades personals subministrades en aquesta convocatòria s’incorporaran als sistemes d’informació de la Universitat de València que procedisquen, amb la finalitat de gestionar i tramitar la participació en l'11é Passeig Saludable de la Nau Gran.

4.2-Responsable del tractament i dades de contacte del delegat de protecció de dades.

El tractament de les dades relacionades amb la gestió d’aquesta convocatòria és la Universitat de València.

Delegat de Protecció de Dades en la Universitat de València

Ed. Rectorat

Av. Blasco Ibáñez, 13

VALÈNCIA 46010

lopd@uv.es

4.3-Destinataris o categories de destinataris de les dades i països de destinació de les dades.

No estan previstes comunicacions de dades personals sense consentiment de la persona afectada. Així mateix tampoc es preveuen altres comunicacions de dades.

4.4-Termini de conservació de les dades.

Les dades dels participants es conservaran durant el termini de prescripció de les accions per responsabilitat civil de l’esdeveniment.

4.5-Drets.

Les persones que proporcionen dades tenen dret a sol·licitar al responsable del tractament l'accés a les seues dades personals, i la seua rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades. Les persones interessades podran exercir els seus drets d’accés, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic adreçat a lopd@uv.es remés des d’adreces oficials de la Universitat de València, o bé mitjançant escrit acompanyat de còpia d’un document d’identitat i, en el seu cas, documentació acreditativa de la sol·licitud, adreçat al Delegat de Protecció de Dades en la Universitat de València.

4.6-Dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

La Universitat de València, les seues fundacions i entitats associades estan adaptades a la LOPD i al RGPD. Tenen habilitada una adreça lopd@uv.es per a qualsevol informació, suggeriment, petició d'exercici de drets i resolució amistosa de controvèrsies en matèria de protecció de dades de caràcter personal, sense perjudici del dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent.

4.7-Polítiques de privacitat de la Universitat de València.

Podeu consultar les nostres polítiques de privacitat a:  https://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/politica-privacitat/responsable-identificacio-titular-web-funcions-1285919116693.html