UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

Inscripció 12é Passeig Saludable

  • 13 de setembre de 2022
Imatge 12é Passeig Saludable

Inscripció

El diumenge 2 d’octubre celebrarem el 12é Passeig Saludable de La Nau Gran, una activitat que no s’ha pogut realitzar de forma presencial durant els últims dos anys. Des del 20 de juny fins al 29 de setembre estarà oberta la inscripció.

Enguany, tenim moltes novetats, pren nota:

  • El Passeig canvia el sentit del seu recorregut: l’eixida serà a les 10 h. en el Rectorat i acabarà en el Jardí Botànic.
  • No es donaran botelles d’aigua a l’arribada per evitar l’ús de plàstics. T’animem a portar-te l’aigua que necessites des de casa.
  • Al Jardí Botànic pots portar el teu esmorzar i passejar lliurement gaudint de la seua magnífica vegetació i de la mostra d'orquídees.

L'entitat beneficiària del 12é Passeig Saludable és l’associació Alanna, que té com a finalitat principal la inclusió de dones i menors en situació de vulnerabilitat, especialment dones i menors víctimes de violència de gènere.

Taxes de les inscripcions:

  • Inscripció individual: 5,62€
  • Inscripció familiar (3 o més membres): 3,51€ per persona

Amb la inscripció rebràs una samarreta commemorativa (fins a esgotar-ne les existències).  Les samarretes es repartiran del 19 al 23 i del 26 al 30 de setembre de 9:00 a 14:00 hores en el Centre Cultural La Nau.

A l’alumnat d’itineraris de La Nau Gran se li incorporaran dos crèdits de lliure elecció.

El Passeig Saludable està organitzat pel Servei de Cultura Universitària i el Servei d’Esports, amb la col·laboració del Jardí Botànic.

Inscripció

Més informació

La inscripció en el Passeig Saludable de menors que participaran en l’activitat acompanyats per persones que no són el seu pare, mare o tutor/a legal, ha d’anar acompanyada d’una autorització signada per aquests. L’autorització cal adjuntar-la al formulari d’inscripció o enviar-la a passeig@uv.es

Autorització