UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Oberta la inscripció als fòrums d'ocupació virtuals de març

  • Fundació General UV
  • 11 de març de 2021
Imatge gràfica dels Fòrums d'Ocupació i Emprenedoria 2020-2021.
Imatge gràfica dels Fòrums d'Ocupació i Emprenedoria 2020-2021.

Els dies 25 i 30 de març serà el torn de les trobades en línia dels centres de l'Àrea Ciències de la Salut i de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, respectivament. Estaran encapçalats per prop de 50 empreses, amb una atractiva programació i interessants conferències.

En aquesta ocasió, concorde a la situació actual de pandèmia per la COVID-19, continuaran en modalitat en línia, a través de landing pages específiques desenvolupades per a les trobades. El primer esdeveniment es posarà en marxa amb la col·laboració de les Facultats de Medicina i Odontologia, Fisioteràpia, Infermeria i Podologia i Psicologia i Logopèdia, amb l'objectiu d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs diplomats de tots aquests centres i obtindre el màxim partit de la cita amb el món laboral. Per tant, per primera vegada en aquest any es realitzarà un fòrum en conjunt amb diferents facultats.

Adreçat a estudiants i titulades i titulats del sector de la salut, el fòrum virtual tindrà diverses activitats realitzades per especialistes en la matèria. Alguns dels temes a tractar seran: ocupació pública, treball a l'estranger, equips multidisciplinaris, professions clàssiques i emergents i emprenedoria. Al seu torn, unes 30 entitats -entre associacions, col·legis i empreses públiques i privades- seran part de la trobada amb els seus estands virtuals i xats interactius.

D'altra banda, el segon fòrum de març serà el 30 de març amb una jornada orientada a l'alumnat i graduats i graduades de l'escenari de la comunicació, l'estudi de la llengua i la traducció. En aquest cas, el format en línia serà una estrena per al centre de Filologia, Traducció i Comunicació, ja que les anteriors edicions han sigut presencials. Al llarg de tot el matí presentarà una programació diversa amb conferenciants catedràtics, empresaris, periodistes i professionals de llarga trajectòria que parlaran de la primera ocupació i les eixides professionals en diferents àmbits.

Els dos fòrums, organitzats per UVocupació a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, culminaran amb visites a les sales d'atenció virtuals de cada entitat assistent i la visita a les oportunitats laborals. Per a donar pas al reconeixement a les empreses i networking, que serà una sala exclusiva per a l'intercanvi d'idees entre les companyies.