University of Valencia logo Logo Faculty of Biological Sciences Logo del portal

.
.
.
.
.
.

La Universitat de València lliura els premis de la XV Olimpíada de Biologia i de la IX Olimpíada de Geologia

  • April 19th, 2018
Logo Olimpiada Valencia

El pròxim divendres 20 d’abril, a les 17.00 hores, tindrà lloc a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu del campus de Burjassot de la Universitat de València, l’acte de lliurament de premis de la XV Olimpíada de Biologia i de la IX Olimpíada de Geologia presidit per la rectora M. Vicenta Mestre Escrivà.

Els guanyadors de l’Olimpíada de Biologia de València són els següents:

 

Joan Escrivà Font, de l’IES Maria Enríquez (Gandia); Irene Máñez Castelló, del Col·legi La Encarnación (Sueca); Cristina Vidal Verdú, de l’IES Gregori Maians (Oliva); Ana Blas Medina, del CE Mas Camarena (Paterna); Marc Balanzá García, de l’IES Benicalap (València); Ainhoa Martín Polo, Col·legi Salesians Sant Antoni Abat (València); Javier Lozano Ordaz, de l’IES Eduardo Merello (Port de Sagunt); Inés Irles Aldea, de l’IES Districte Marítim (València), Pablo Ferrando Barberá, del Col·legi Nostra Senyora del Pilar (València), i Aida Sanvíctor Hidalgo, de l’IES Vermellar (l’Olleria).

 

Els guanyadors de l’Olimpíada de Geologia són els següents:

 

Joan Escrivà Font, de l’IES María Enriquez (Gandia); Víctor Albiñana Martínez, de l’IES Benicalap (València), i Isabel Escrig Huertas, de l’IES Clot del Moro (Sagunt)

A més, els estudiants Óscar Hernández García, Ramón Margarti Tornero, María Sáez Díaz, Azahara Rodríguez Sánchez i Alba Rodríguez de la Torre rebran una menció especial pels seus excel·lents resultats.

 

L’estudiant Joan Escrivà Font, guanyador de les fases locals de l’Olimpíada de Biologia i de l’Olimpíada de Geologia, va obtenir, a més, la medalla d’or en les fases nacionals de ambdues olimpíades. Per aquest motiu participarà en la fase internacional de l’Olimpíada de Biologia que es farà a Teheran (Iran) del 15 al 22 de juliol i, també, en la fase internacional de l’Olimpíada de Geologia que es farà a Kanchanaburi (Tailàndia) del 8 al 17 d’agost.

Links: