Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Pla de Formació ContÍnua 2018

  • 23 de maig de 2018
Image de la noticia

El Pla de Formació Contínua de la Universitat de València per a l’any 2018 té per objecte impulsar i estendre entre el personal d’administració i serveis, docent i/o investigador una formació que responga a les seues necessitats. Aquestes accions, es configuren dins de l’oferta formativa organitzada cada any des del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa. LA INSCRIPCIÓ COMENÇARÀ A PARTIR DE LES 10:00 HORES DEL 25 DE MAIG DES D'AQUESTA PÁGINA WEB I ROMANDRÀ OBERTA FINS A LES 14:00 HORES DEL 4 DE JUNY.

El Pla de Formació Contínua de la Universitat de València per a l’any 2018 té per objecte impulsar i estendre entre el personal d’administració i serveis, docent i/o investigador una formació que responga a les seues necessitats. Aquestes accions, es configuren dins de l’oferta formativa organitzada cada any des del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa.
LA INSCRIPCIÓ COMENÇARÀ A PARTIR DE LES 10:00 HORES DEL 25 DE MAIG DES D'AQUESTA PÁGINA WEB I ROMANDRÀ OBERTA FINS A LES 14:00 HORES DEL 4 DE JUNY..

Llista d'enllaços: