Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Publicat el Llibre de comunicacions de les VI Jornades d'Innovació Educativa

  • 7 de setembre de 2020
Image de la noticia

El present llibre arreplega les contribucions presentades pel personal docent i investigador en la VI Jornada d’Innovació Educativa, que es va desenvolupar el 16 de gener de 2020 en les instal·lacions del Jardí Botànic de la Universitat de València (UV).

En aquesta Jornada, s’hi van presentar les principals experiències d’innovació docent desenvolupades en el marc dels projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent durant el curs acadèmic 2018-2019, promoguts des del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València.

Per primera vegada, tots els centres de la Universitat van mostrar les diverses accions dutes a terme en el marc dels plans d’innovació de centre. Així mateix, els grups d’innovació docent van compartir amb la resta de la comunitat universitària les seues experiències i propostes.

Entre les experiències que s'arrepleguen en aquest llibre hi ha accions lligades a l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació, al foment de la participació de l'estudiantat en la millora dels processos ensenyament-aprenentatge, a l'increment de la docència en anglès, al foment de l'ocupabilitat, a la transferència del coneixement, etc.

Versió per a descarregar

Llista d'enllaços:

Imatges: