Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Sessió Informativa sobre elaboració de propostes de microcredencials i Certificats de Formació Contínua en la Universitat de València

  • 22 de febrer de 2023
Image de la noticia

Sessió Informativa sobre elaboració de propostes de microcredencials i Certificats de Formació Contínua en la Universitat de València.

 

Data: dilluns 27 febrer de febrer de 2023

Hora: a les 9.00 hores del matí

Lloc: connexió via zoom

https://uv-es.zoom.us/j/94185955637?pwd=K1hNOEsvTUpmUHBTdjFEVW9ZRFBaZz09

ID de reunió: 941 8595 5637

Codi d’accés: 210666

 

Programa de la Sessió:

- Presentació a càrrec d'Ángeles Solanes, Vicerectora de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació.

- Xarrada a càrrec de Carlos Romá-Mateo, Director Acadèmic de Formació Permanent: "Què és una microcredencial? I tu m'ho preguntes?"

- Ronda de preguntes i resolució de dubtes

 

Resum de la sessió:

La recent regulació dels ensenyaments no oficials impartides per les universitats, arran del Reial decret 822/2021, ha suposat un important canvi en l'oferta de cursos de formació contínua de la Universitat de València. En aquesta jornada informativa, després d'un repàs general dels ensenyaments propis i el seu paper en el desenvolupament del que es coneix com a “ensenyament al llarg de la vida”, aprofundirem en el concepte de les microcredencials i Certificats de Formació Contínua. Explicarem les seues característiques, els trets diferencials amb una altra mena de cursos de postgrau no oficials, i els mecanismes de proposta, avaluació, gestió i impartició a la Universitat de València. Finalment, s'obrirà un torn de preguntes.