Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

La vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius inaugura les II Jornades d’ApS Universitari

  • 18 d’octubre de 2018
Image de la noticia

La vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius, M. Adela Valero Aleixandre va inaugurar les II Jornades d’ApS Universitari que es van realitzar ahir, dia 17 d'octubre en la Biblioteca de Ciències de la Universitat de València.

Les jornades continuaven la línia d'acció ja iniciada en anys anteriors, posant a l’abast de tota la comunitat universitària informació sobre el treball realitzat per diferents grups universitaris emprant la metodologia de l'aprenentatge-servei. 

Aquesta informació, que es va mostrar en forma de pòsters, estarà disponible en aqueixa mateixa Biblioteca del campus de Burjassot fins al 31 d'octubre, quan iniciarà un nou recorregut per diferents centres de formació.

Abans de les jornades, els assistents van assistir a una visita al Museu d’Història Natural de la Universitat de València (http://ir.uv.es/kee4aln). A açò va seguir la inauguració de les jornades, la visita comentada als posters presentats pels membres de la xarxa d'innovació educativa i finalment una taula redona, en la qual es va parlar del present i futur de l’ApS en les institucions universitàries.

A la inauguració també van assistir el Director del SFPIE, Ferran Suay i Lerma, un dels co-directors de la xarxa d'innovació educativa, UVApS (sigles de l'Universitats Valencianes per l’ApS), la professora María Jesús Martínez Usarralde, i els coordinadors de les jornades, els professors Susana Romo Pérez, Xavier Ponsoda i Martí i Luis Pascual Calaforra.