• Estudiants del Campus de Tarongers UV

CODI DE BONES PRÀCTIQUES ACADÈMIQUES I GOVERNANÇA UNIVERSITÀRIA.

Les universitats públiques valencianes, amb l’objectiu de millorar la qualitat de les seues activitats docents, investigadores, d’innovació i difusió de la cultura, així com els seus vincles amb la societat a la qual donen servei, assumeixen per mitjà d’aquest document un conjunt de valors, principis i normes que, d’una banda, es desitja que orienten tant la governança com l’activitat de la institució i, per una altra, estableixen un codi de les pràctiques acadèmiques de caràcter obligatori per a tota la comunitat universitària.

Però, a més, necessitem la col·laboració de tota la comunitat universitària abans de donar per definitius els continguts d’aquest text. És per aquesta raó que obrim un període d’exposició pública des de l’1 fins el 20 de juliol de 2017, durant el que es podrà fer al·legacions al codi de bones practiques acadèmiques i governança universitària, fent ús del model exposat i que s’ha d’enviar per correu electrònic a secretaria.general@uv.es.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy