• Estudiants del Campus de Tarongers UV

CODI DE BONES PRÀCTIQUES ACADÈMIQUES I GOVERNANÇA UNIVERSITÀRIA.

Les universitats públiques valencianes, amb l’objectiu de millorar la qualitat de les seues activitats docents, investigadores, d’innovació i difusió de la cultura, així com els seus vincles amb la societat a la qual donen servei, assumeixen per mitjà d’aquest document un conjunt de valors, principis i normes que, d’una banda, es desitja que orienten tant la governança com l’activitat de la institució i, per una altra, estableixen un codi de les pràctiques acadèmiques de caràcter obligatori per a tota la comunitat universitària.

Però, a més, necessitem la col·laboració de tota la comunitat universitària abans de donar per definitius els continguts d’aquest text. És per aquesta raó que obrim un període d’exposició pública des de l’1 fins el 20 de juliol de 2017, durant el que es podrà fer al·legacions al codi de bones practiques acadèmiques i governança universitària, fent ús del model exposat i que s’ha d’enviar per correu electrònic a secretaria.general@uv.es.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies