Els 17 ODS de les Nacions Unides.
L'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Seminari. Assistència lliure i gratuïta. Només aquelles persones que vulguen acreditar la seua participació amb un certificat s’han d’inscriure gratuïtament a través de l’enllaç: http://www.fundacio.es/cursos-cooperacion

L'objectiu de la jornada és contribuir al coneixement, l’impuls i la difusió dels ODS entre la comunitat universitària i, en concret, entre el futur professorat d’Educació Secundària, per a la seua implicació en la formació d’una ciutadania responsable conscient dels greus problemes socioambientals interconnectats als quals s’enfronta la humanitat.

El seminari inclou una taula de diàlegs sobre els ODS 2030, amb expertes de la Universitat de València; una Ruta ODS, dissenyada i duta a terme per la Universitat Complutense de Madrid; una taula redona sobre ODS i educació, a càrrec de professores de la UNED; i el taller ‘Universitat-Ciutat-ODS’, una manera de fer ciutadania per al desenvolupament des del patrimoni cultural consistent en la realització d’un recorregut a peu per la ciutat de València guiat pel responsable de l’Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València, Ximo Revert.

 

Date 15 november 2017 at 09:00 to 20:30. Wednesday.

 
 
Place

Saló d’Actes de l’antic edifici de l’Escola de Magisteri (av. Alcalde Reig 8, València)

 
Organized by

Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament

ERI-Sostenibilitat

Coordinació: Amparo Vilches.

http://www.fundaciouv.es/cooperacio/index.asp?pagina=6926

 

Contact catedra.unesco@uv.es

 
More information