Nudozurdo foto.
Quarta edició de Sons al Botànic: Concert de Nudozurdo

Torna l'indie al nostre Jardí amb una nova edició de Sons al Botànic, un cicle molt especial en format acústic que podrem gaudir en plena nit sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Música a l'aire lliure i en un ambient relaxat, amb artistes del panorama alternatiu nacional.

En la IV edició, el cartell obre a l'abril amb Nudozurdo i el seu Voyeur Amateur, un disc ambiciós, acte-conscient i heterogeni, que arreplega el millor de tota la seua trajectòria. Aquesta banda de rock versàtil i sense límits es troba sens dubte en el seu millor moment, amb un projecte que juga entre la llum i la foscor, de sons densos, guitarres envolvents i críptics missatges que conviden a la interpretació, i que encaixarà com un guant en l'escenari del Botànic.

Els concerts comencen a les 21.30 h (obertura de portes a les 21 h), les entrades costaran 15 euros, amb tarifes especials per a xiquets, i es podran adquirir únicament mitjançant la plataforma wegow.com. A més, el Botànic és un espai públic i de conservació de plantes, per tant no es podrà fumar en tot el recinte.

 

Date 27 april 2018 at 21:00 to 23:00. Friday.

 
 
Place

Jardí Botànic de la Universitat de València

 
Organized by

Jardí Botànic de la Universitat de València, Andons Producciones i Saltarinas, amb el patrocini de Cerveza Turia. .

www.jardibotanic.org

 

Contact cicbotanic@uv.es

 
More information