Opening ceremony of the 2023-2024 academic year.

Convocatòria per a estades curtes postdoctorals. Grupo Tordesillas

  • January 9th, 2018
Grupo Tordesillas

Oberta la convocatòria, finançada pel Grupo Tordesillas i la Fundación Carolina, adreçada a professors doctors de nacionalitat brasilera i portuguesa d'institucions integrants del Grupo Tordesillas per a la realització d'estades curtes de recerca en la Universitat de València.

Aquestes beques tenen com a objectiu completar la formació postdoctoral de professors dels centres universitaris brasilers i portuguesos integrants del Grupo Tordesillas: http://www.grupotordesillas.net/miembros/

Els candidats han de:

  • Ser ciutadans brasilers o portuguesos.
  • Estar en possessió del grau acadèmic de doctor.
  • Ser docents d'una universitat brasilera o portuguesa integrant del Grupo Tordesillas, amb certificació de compromís institucional de tornada, una vegada finalitzada l'estada.
  • Complir amb els requisits d'excel·lència curricular i experiència professional.
  • Complir amb les exigències legals o contractuals establides pel Grupo Tordesillas i per la Fundación Carolina.
  • Haver obtingut prèviament la invitació del tutor responsable de l'estada en la Universitat de València.
  • Es valorarà positivament que els candidats estiguen col·laborant en un dels Col·legis Doctorals Tordesillas existents.
  • No ser resident a Espanya.

En tots els casos, és el Grupo Tordesillas qui postula als candidats davant la Fundación Carolina.

Més informació:

http://gestion.fundacioncarolina.es/programas/4877

 

El Grupo Tordesillas es crea al juny de 2000 durant la I Trobada de Rectors d'Universitats de Brasil, Espanya i Portugal i està integrat per 55 universitats (29 brasileres, 18 espanyoles i 8 portugueses). El seu objectiu és promoure la col·laboració entre les universitats dels tres països en el camp de la ciència i de la tecnologia, ressaltant la cooperació científica i educativa.

La Fundació Carolina ofereix des de fa alguns anys en la seua convocatòria de beques un programa de mobilitat per a professors brasilers, però aquest nou acord amb el Grupo Tordesillas és especialment significatiu en ser el primer signat per aquesta institució que permetrà estudiar a Espanya a professors de Portugal.