University of Valencia logo Logo del portal

  • Door of temple

L'Institut Confuci celebra el dijous 15 de setembre a les 18:30 h. la Festa de la Lluna en la seu Campus de Tarongers (C/Serpis, 29). Aprendrem com es festeja aquest dia tan especial i com s'elaboren els famosos pastissets de la lluna. Pastarem pastes preparades i adornades de colors sobre motles únics i innovadors. Veniu i brinda amb nèctar de flors i prepara el teu regal.

Cartell de la Festa de la Lluna 2016

 

Activitats:

El dijous 15 de setembre de 2016 a les 18:30 celebrarem el Dia, amb un Taller gratuït d'elaboració dels pastissos típics d'aquesta festivitat, on aprenem a elaborar-los amb les nostres pròpies mans, decorant-los a la manera tradicional. 

Recepta dels pastissets

(Recepta dels pastissos)

 

Para completar la velada, degustaremos estos mismos pasteles recientemente elaborados con té y bebidas típicas, siguiendo la tradición en primera persona. Os esperamos a todos!

Imatges de l'esdeveniment:

Profesors de l'Institut elaborant pastissets

(Veure Galeria d'imatges en la nostra Confucioteca)

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy