University of Valencia logo Logo del portal

  • Door of temple

Amb motiu de la festivitat de la Mitja Tardor o de la Lluna de 2015, en l'Institut Confuci, celebrem aquesta festa amb una sèrie d'activitats perquè tant xiquets com a adults poden gaudir d'aquesta festa tradicional xinesa.

 

Activitats:

El dijous 24 de setembre de 2015 a les 18:30 celebrarem el Dia, amb una conferència del professor Mu Xiuwen: "Llegendes i tradicions del Festival de la Lluna"en la nostra Seu del Campus de Tarongers (C/ del Serpis, 29). En la conferència es realitza un recorregut per tota Xina comparant les maneres de celebrar aquesta tradició basada en el calendari lunar. 

Després, a partir de les 19:00h. de la vesprada comencem el Taller gratuït d'elaboració dels pastissos típics d'aquesta festivitat, on aprenem a elaborar-los amb les nostres pròpies mans, decorant-los a la manera tradicional. 

(Diferents maneres d'elaboració i decoració dels pastissos)

Per a completar la vetlada, degustarem aquests mateixos pastissos recentment elaborats amb te i begudes típiques, seguint la tradició en primera persona. Us esperem a tots!

 

Imatges de l'esdeveniment:

Imatge Taller: Elaboració de pastissos de la Lluna

(Veure Galeria d'imatges en la nostra Confucioteca)

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy