Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

L'Exposició es pot sol·licitar omplint el següent formulari

Condicions per a la cessió

El trasllat i muntatge de l’exposició anirà a càrrec del centre sol·licitant el qual es compromet a retornar els materials en la data acordada. El material serà recollit i tornat al Departament de Genètica de la Universitat de València, campus de Burjassot-Paterna. Qualsevol despesa associada anirà a càrrec del centre sol·licitant.

El centre sol·licitant, via el signant de la petició, es responsabilitza de que els materials que integren l’exposició no resulten danyats i en assumir les despeses corresponents en cas de que algun desperfecte fera necessari el reemplaçament del material.

Així mateix, el centre sol·licitant es compromet a valorar l’exposició i, si és el cas l’activitat didàctica associada, contestant el qüestionari de valoració que a l’efecte se’ls facilitarà.

L’organització es reserva el dret de valorar les sol·licituds i aprovar-les si compleixen els requisits i en funció de la disponibilitat de dates. Si és el cas, les sol·licituds seran considerades per ordre d’arribada de la petició.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies