Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

OBJECTIUS: D'una banda, es pretén dur a terme un treball coordinat entre un grup de professors d'ensenyament secundari i d'Universitat. D'altra banda, es persegueix motivar als estudiants de secundària cap al treball experimental i l'enginyeria, introduint els mètodes i tècniques de l'enginyeria informàtica i les tecnologies multimèdia.

 

CONTINGUTS:

TALLER DE GESTIÓ DE PORTALS WEB

Instal·lació i configuració d'un gestor de continguts de portals web. La instal·lació es realitza utilitzant màquines virtuals, per la qual cosa aquells estudiants que acudisquen amb un pendrive podran emportar-se el gestor i usar-lo en els seus propis ordinadors.

TALLER DE DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS

En aquest taller s'aborden els conceptes necessaris per al desenvolupament d'un xicotet joc tridimensional. El taller comença amb una breu introducció teòrica on s'introdueixen els conceptes de món virtual, càmeres, geometria, il·luminació i comportament físic. I continua amb la realització pràctica d'un mini joc, usant programari específic per al desenvolupament de videojocs i aplicacions 3D.

TALLER DE REALITAT AUGMENTADA

Què és i com podem crear continguts de realitat augmentada? En aquest taller pretenem familiaritzar als alumnes amb aquesta tecnologia, cada dia més present en les nostres vides. Per a això, revisarem en què consisteix la realitat augmentada, quins elements es necessiten per a visualitzar objectes virtuals, quins dispositius s'utilitzen i, tot això, mentre realitzem el nostre propi exemple.

 

 

PARTICIPANTS: Estudiants de tecnologia, informàtica, tecnologia industrial i/o física i química de 1r i 2n de Batxillerat i de Cicle Formatiu de Grau Superior.

COORDINADORS: Ángel Robles i Julio Martos

DATA D'INSCRIPCIÓ: Del 8 al 21 de novembre de 2021

DATA I LLOC DE REALITZACIÓ: Setmana del 17 al 21 de gener de 2022. Cada grup vindrà un dia que li serà assignat per l'organització.

 

HORARI: 9.30-13.30

INFORMACIÓ: http://www.uv.es/etse

Tf.: 963543211

Carta invitació Tallers