Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Objectius   

Fomentar i estimular la cultura financera entre els joves, així com el treball en equip, premiant la iniciativa i creativitat.

Característiques

El concurs consistirà en l'elaboració d'un vídeo de màxim 4 minuts en el qual s’aborden de manera didàctica i amb un llenguatge simple algun dels temes que el concurs planteja. Els treballs es faran en grup d'un mínim de 2 i fins a 4 estudiants dirigits per un/a professor/a.

Bases: 

Consulta les bases del II concurso de Cultura Financiera (Publicat en el DOGV núm. 9238 de 20.12.2021)

Participants

Estudiants matriculats en algun dels dos últims cursos de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o algun dels dos cursos de Batxillerat a la Comunitat Valenciana

Inscripció

És condició necessària per a l’acceptació dels treballs que es presente la fitxa d’inscripció al concurs

La fitxa d'inscripció juntament amb l'autorització de cessió d'imatges (una per participant) i elvídeo, han d'entregar-se en l'adreça secundariafde@uv.es o en la secretaria de la Facultat d'Economia (Planta Baixa) a l'atenció de Fina Atienza.

Les diferents modalitats de presentació dels projectes estan recollides en el punt 4 de la convocatòria. No obstant això, des de la Comissió us agrairíem que, preferentment ens facilitàreu al correu secundariafde@uv.es un enllaç a una carpeta de DRIVE o similar, d'on puguem descarregar, tant el vídeo com la documentació, a fi de no bloquejar el correu electrònic.

El termini per a la inscripció i el lliurament de treballs començarà el dia següent a la publicació del extracte la  resolució  en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 3 maig de 2022 (ambdós inclosos).

Lliurament de Premis

27 d'octubre 2022 a las 12:00 hores la Facultat d’ Economia.

Organitza

Facultat d’Economia. Comissió de Cooperació amb Secundària i Cátedra de Finanzas Internacionales-Banco Santander Universitat de València

Col·labora

Cátedra de Finanzas Internacionales-Banco Santander Universitat de València

Coordina

Amparo Gimeno Ruiz (amparo.gimeno@uv.es)

Informació i Contacte

Secundariafde@uv.es i  963 828 486.