Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

A conseqüència de la crisi COVID-19, s'ha publicat l'Ordre PCM/362/2020, de 22 d'abril, que modifica les característiques, el disseny i el contingut de l'avaluació de Batxillerat per a l'accés a la Universitat.

En la Comunitat Valenciana, la Comissió Gestora ha determinat que l'examen de l'assignatura Economia de l'Empresa, seguint el nou marc normatiu i l'estructura tradicional de la prova, tinga la següent estructura:
"L'estudiantat contestarà 6 preguntes curtes, a triar entre les 12 que es pregunten (1 punt per pregunta, total 6 punts). També haurà de contestar 2 exercicis numèrics, a triar entre els 4 que es pregunten (2 punts per exercici numèric, total 4 punts)".

En el següent enllaç pot consultar un exemple d'examen que segueix aquesta nova estructura.
 

Assignatura "Economia de la Empresa" 

Professor especialista de la materia d’Economia de l’empresa per al curs acadèmic 2018-2019: Juan Francisco Martínez.
Juan.F.Martinez@uv.es

L'estructura de la matèria i els seus continguts, així com els criteris de correcció estan definits en el Decret 87/2015 pel qual s'estableix el currículum del batxillerat a la Comunitat Valenciana (DOCV de 10/6/2015)

Segons aquestes directrius, s'ha elaborat el document sobre "Orientacions sobre el programa d'Economia de l'Empresa en relació amb les Proves d'Accés a la Universitat a la Comunitat Valenciana". Aquest document ha d'utilitzar-se com a document de treball i d'orientació en el desenvolupament de la docència. En cap cas el contingut d'aquestes orientacions modifica el programa oficial.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies