Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

El Programa Estudia a la Facultat d'Economia és una iniciativa que pretén donar a conéixer l'oferta formativa de la Facultat d'Economia: graus, dobles titulacions nacionals i internacionals i grups de docència en anglés. Així com els requisits lingüístics d'accés i admissió d'estudiants i les certificacions internacionals que tenen alguns dels nostres graus.

Les xarrades van dirigides principalment a estudiants de 1r de Batxillerat i Cicles Formatius i a estudiants de 2n de Batxillerat i 4t d'ESO, així com als seus professors, orientadors i familiars.

Característiques:

El calendari de les visites a centres abasta els mesos d'octubre 2023 a maig de 2024 i no suposen cap cost econòmic per als centres.

Aquestes visites són sol·licitades pel professorat d'Economia d'Ensenyament Secundari dels diferents centres de la província de València i les realitzen professorat de la Facultat d’Economia.

Inscripció:

La inscripció es realitzarà a través del següent formulari

El Programa ofereix dues activitats, compatibles entre si:
1- Visites dels centres de secundària a la Facultat d'Economia.

En aquestes visites, amb una durada de dues hores, se informarà de les nostres titulacions, els participants poden conèixer les nostres instal·lacions en el Campus de Tarongers, a més de contactar amb el professorat i l’alumnat universitari. 
Les despeses de desplaçament fins a la Facultat corren a càrrec del centre sol·licitant.

2- Visites de la Facultat d’Economia als centres de secundària 

El nostre professorat es traslladarà als centres per presentar-hi la Facultat, la seua oferta formativa i les eixides professionals dels graus.
L'exposició té una durada màxima de 40 minuts i, quan acaba, es respon a les preguntes i els dubtes dels assistents. 
El calendari de les visites a centres abasta els mesos d'octubre 2023 a maig de 2024 i no suposen cap cost econòmic per als centres.

El període de sol·licituds acaba el 30 d’abril de 2024.

Contacte: Brenda Catalán (brenda.catalan@uv.es,  estudiaeneconomia@uv.es 963 828 528).

Des de la Facultat d’Economia volem agrair el vostre interès en aquest Programa que contribueix a estrènyer llaços entre els centres de secundària i la Facultat i que, amb tota seguretat, redunda en benefici de l'estudiant, ja que l’ajuda a prendre les seues decisions de formació universitària amb més i millor informació