Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Objectius   

Fomentar i estimular la cultura financera entre els joves, així com el treball en equip, premiant la iniciativa i creativitat.

Característiques

El concurs consistirà en l'elaboració d'un vídeo de màxim 3 minuts en el qual s’aborden de manera didàctica i amb un llenguatge simple algun dels temes que el concurs planteja. Els treballs es faran en grup d'un mínim de 2 i fins a 4 estudiants dirigits per un/a professor/a.

Bases: 

Consulta les bases del III concurso de Cultura Financiera (DOGV núm. 9484 de 05.12.2022)

Participants

Estudiants matriculats en algun dels dos últims cursos de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o algun dels dos cursos de Batxillerat a la Comunitat Valenciana

Inscripció

És condició necessària per a l’acceptació dels treballs que es presente la fitxa d’inscripció al concurs

La fitxa d'inscripció juntament amb l'autorització de cessió d'imatges (una per participant) i elvídeo, han d'entregar-se en l'adreça secundariafde@uv.es o en la secretaria de la Facultat d'Economia (Planta Baixa) a l'atenció de Fina Atienza.

Les diferents modalitats de presentació dels projectes estan recollides en el punt 4 de la convocatòria. No obstant això, des de la Comissió us agrairíem que, preferentment ens facilitàreu al correu secundariafde@uv.es un enllaç a una carpeta de DRIVE o similar, d'on puguem descarregar, tant el vídeo com la documentació, a fi de no bloquejar el correu electrònic.

El termini per a la inscripció i el lliurament de treballs començarà el dia següent a la publicació del extracte la  resolució  en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 18 maig de 2023 (ambdós inclosos).

Resolució i Lliurament de Premis

Organitza

Facultat d’Economia. Comissió de Cooperació amb Secundària i Cátedra de Finanzas Internacionales-Banco Santander Universitat de València

Col·labora

Cátedra de Finanzas Internacionales-Banco Santander Universitat de València

Coordina

Amparo Gimeno Ruiz (amparo.gimeno@uv.es)

Informació i Contacte

Secundariafde@uv.es i  963 828 486.

-- Trieu una llista de reproducció --