Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Estudiants i equip de govern de la Florida International University (Miami) visitaran la Facultat d’Economia

  • 16 de maig de 2018
Image de la noticia

La Florida International University de Miami, ha seleccionat a la Facultat d’Economia amb la finalitat de rebre una sessió informativa sobre l'economia espanyola i els efectes del Brexit, el pròxim 18 de maig. La sessió, en la qual participaran 30 estudiants, així com professors i equip de govern de la universitat visitant, serà impartida pel professor Francisco Requena.

Després d'obtenir el seu doctorat en Economia en la London School of Economics en 2000, el professor Requena va treballar dos anys com a economista per al banc d'inversió Goldman Sachs London i per a la consultora econòmica Frontier Economics. Va ser professor visitant en la Universidad de California Davis l'any acadèmic 2008/2009 i va ser lector en Economia Internacional en la Universidad de Sheffield des de 2013 fins al 2016. Des de 2016 és professor titular d'Economia en la Universitat de València. La seua àrea d'especialització és Economia Internacional.

La vicedegana de Relacions Internacionals, Asunción Hernández, rebrà a la delegació de la Florida International University. La sessió informativa se celebrarà en la Sala Ignasi Vilallonga a les 10:00h.