University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Estudiants i equip de govern de la Florida International University (Miami) visitaran la Facultat d’Economia

  • May 16th, 2018

La Florida International University de Miami, ha seleccionat a la Facultat d’Economia amb la finalitat de rebre una sessió informativa sobre l'economia espanyola i els efectes del Brexit, el pròxim 18 de maig. La sessió, en la qual participaran 30 estudiants, així com professors i equip de govern de la universitat visitant, serà impartida pel professor Francisco Requena.

Després d'obtenir el seu doctorat en Economia en la London School of Economics en 2000, el professor Requena va treballar dos anys com a economista per al banc d'inversió Goldman Sachs London i per a la consultora econòmica Frontier Economics. Va ser professor visitant en la Universidad de California Davis l'any acadèmic 2008/2009 i va ser lector en Economia Internacional en la Universidad de Sheffield des de 2013 fins al 2016. Des de 2016 és professor titular d'Economia en la Universitat de València. La seua àrea d'especialització és Economia Internacional.

La vicedegana de Relacions Internacionals, Asunción Hernández, rebrà a la delegació de la Florida International University. La sessió informativa se celebrarà en la Sala Ignasi Vilallonga a les 10:00h.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy