University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Ferm creixement de les “Notes de tall” dels Graus i Dobles Graus de la Facultat d’Economia

  • July 31st, 2021
notas de corte

La Facultat d’Economia ha cobert, un any més, la totalitat de les 1.420 places de primer curs que oferta en les titulacions de grau (1.260) i doble grau (210) per al curs 2021-2022.

La titulació amb nota de tall més elevada, quasi fregant el 13, és el Grau en International Business (GIB), seguida del Doble Grau en ADE-Dret (12,490). En estes exitoses titulacions la taxa d’estudiants preinscrits sobre les places ofertades és superior al 400%.

Les altres dos titulacions amb una nota de tall superior al 12, són el BIA (Business Intelligence & Analytics), 12,352, i el nou Doble Grau en Dret i Economia que s’estrena amb una oferta de 50 places i marca una nota de tall de 12,294.

En general, totes les titulacions de grau de la Facultat d’Economia presenten una sòlida tendència creixent de la seua nota de tall al llarg dels últims anys (veure el gràfic que il·lustra la notícia) la qual cosa demostra la bona acollida que tenen per part de la societat valenciana que sap pot comptar amb un centre universitari públic i de qualitat per a la formació superior de la nostra joventut i la millora de la seua inserció professional.

La matrícula dels estudiants admesos es realitzarà de forma virtual a partir del proper dilluns 19 de juliol, i després es procedirà a l’adjudicació de llistes d’espera, per a això és important recordar que s'ha de confirmar després de cada adjudicació.

La Facultat d’Economia iniciarà el curs 2021-2022 per a l’estudiantat de primera matricula, amb diferents activitats, en la setmana del 6 al 9 de setembre.