University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Sessió informativa del Club de Mentors de la FdE

  • November 3rd, 2019

El passat 31 d'octubre en el Saló de Graus de la facultat, va tindre lloc la sessió informativa del Club de Mentors de la Facultat d'Economia. En aquesta ocasió l'esdeveniment va comptar amb l'assistència de més de 110 estudiants de postgrau provinents dels 6 màsters als quals s'ofereix el programa (Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Direcció d'Empreses - MBA, Màster en Economia, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials i Màster en Finances Corporatives) per a donar-los a conéixer els objectius i la metodologia del Club de Mentors.

L'esdeveniment va estar presidit per Marisa Quintanilla (Directora Acadèmica) i María Iborra (Secretària del Club de Mentors). En l'acte, es va fer lliurament als assistents d'una carpeta contenint un dossier del Club i el cronograma d'activitats. Per a finalitzar la sessió es va oferir un espai en el qual es van resoldre dubtes i preguntes.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy