University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Tercer seminari del Club de Mentors de la Facultat d’Economia: “El secret del tartamut declarat millor orador de la història"

  • May 3rd, 2021
tercer seminari del Club de Mentors de la Facultat d’Economia, “El secret del tartamut declarat millor orador de la història

Dijous passat, es va dur a terme el tercer seminari del Club de Mentors de la Facultat d’Economia, “El secret del tartamut declarat millor orador de la història (O com convertir-te en un comunicador Wow!)”, el qual va ser impartit per Fernando Seco, director creatiu de SG Branding Lovers.

Marisa Quintanilla, Directora Académica del Club va obrir l'esdeveniment, introduint al conferenciant i agraint-li la seua participació.

A continuació, Fernando Seco de forma molt interactiva va parlar sobre el millor orador de la història i va explicar què va haver de fer per a aconseguir la glòria. Va anar enfocant la xarrada a la por que les persones tenen en parlar en públic; emfatitzant, també, que les capacitats de les persones poden augmentar en un 50% amb sol poder parlar en públic sobre les seues idees.

En la xarrada va explicar els 4 aspectes fonamentals que són utilitzats per les persones quan parlen en públic: decisió, preparació, confiança i pràctica, i, les característiques principals al moment de comunicar-nos. Per a finalitzar, va indicar que la imatge és clau abans d'enfrontar-se a un públic i, que es pot ser un comunicador wow si ens decidim a ser-ho, si ens preparem, si ens emocionem i si practiquem molt.

La conferència programada pel Club de Mentors es va desenvolupar amb gran èxit, gràcies a la participació activa dels estudiants, directors de màster i mentors els qui van interactuar en les dinàmiques de l'expositor.