University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Visita del Club de Mentors de la Facultat d'Economia a les instal·lacions d'Air Nostrum

  • May 11th, 2024
Visita del Club de Mentors de la Facultat d'Economia a les instal·lacions d'Air Nostrum

El passat 8 de maig, membres del Club de Mentors de la Facultat d’Economia de la Universitat de València van visitar les instal·lacions d'Air Nostrum la companyia valenciana líder de l'aviació regional a Espanya. Durant la visita, diversos mentors del Club, membres del Consell Consultiu i directors dels màsters de la Facultat van ser rebuts per part de l'equip d'Air Nostrum.

Els assistents a la visita van ser rebuts per Antonio de Nó, Director de Comunicació, Màrqueting i Relacions Institucionals d'Air Nostrum i President del Club de Mentors; Jesús Cendán, Cap de Manteniment d'Air Nostrum; i, Vicente Soler, Director de Planificació i Control de Gestió en Air Nostrum Global Services. Cadascun d'ells va oferir una visió completa del funcionament intern i la gestió estratègica de l'aerolínia.

La visita va començar amb una introducció d'Antonio de Nó, qui va destacar el compromís d'Air Nostrum amb l'excel·lència i la innovació en el sector de l'aviació. A continuació, Jesús Cendán va guiar als assistents per les àrees tècniques de l'aerolínia, oferint informació detallada sobre els procediments de manteniment, seguretat i eficiència operacional. Els visitants van poder comprovar de prop el rigor amb el qual Air Nostrum gestiona el manteniment de la seua flota per a assegurar el compliment dels més alts estàndards de qualitat. Finalment, Vicente Soler, per part seua, va compartir amb tots els assistents com ha sigut el procés de gestió de la companyia durant i després del COVID19. Va compartir dades clau sobre la gestió financera de l'empresa , ressaltant la importància d'una planificació minuciosa per a mantindre la competitivitat en un sector tan exigent com el de l'aviació, especialment, en períodes de crisis.

“Gràcies a Antonio i a tot el seu equip d'Air Nostrum pel calorós acolliment en les vostres instal·lacions d'Air Nostrum”