University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

El Premi Extraordinari és un premi a l'excel·lència acadèmica que s'atorga cada curs als estudiants que han finalitzat els seus estudis de Grau amb millor expedient, a proposta de la Junta de Facultat i d'acord amb el que s'estableix en el "Reglament per a l'adjudicació de premis extraordinaris de les titulacions de Grau de la Universitat de València" ACGUV 32/2012.

La seua obtenció, que es notifica per escrit a l'alumne/a, suposa un esment en l'Expedient i dona dret a una dotació econòmica.

 Premis Extraordinaris de Grau i Màsters - Curs 2022-2023
Fotografia entrega premios

El divendres, 14 de juny de 2024,en el Hall de la Facultat d'Economia tindrà lloc el lliurament de Premis Extraordinaris de Graus i Premis Extraordinaris de Màsters promoció 2022-2023 als més brillants estudiants de l'àrea d'economia i empresa de la Universitat de València

És tot un orgull per a la Facultat d’Economia haver pogut comptar amb tan excel·lents estudiants. Confiem que tant si elegeixes seguir la teua formació amb un postgrau, com si t’incorpores al món laboral, mai perdes el teu vincle amb la seua alma mater, la Universitat de València.

  • Programa Acte Lliurament Premis extraordinaris (Descarrega PDF)
  • Nota de premsa
  •  Galeria fotogràfica  
  •   Video