Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Xerrada-debat sobre els possibles “Espais oberts per a la creació i fabricació digital” en la ETSE-UV

  • 19 de juny de 2017
Xerrada-debat sobre els possibles “Espais oberts per a la creació i fabricació digital” en la ETSE-UV

José Luís Saorín, professor del Departament de Tècniques i Projectes en Enginyeria i Arquitectura de la Universitat de la Laguna, parlarà en aquesta xarrada sobre els avantatges i inconvenients de muntar un taller d'impressió 3D.

El pròxim 28 de juny a les 12 h., el Saló de Graus de la ETSE-UV acollirà una xarrada-debat sobre les possibilitats de muntar un FabLab en l'Escola. L'objectiu d'aquesta xarrada és el d'obrir un fòrum de debat sobre la viabilitat de muntar un taller d'impressió d'objectes 3D en les nostres instal·lacions.

Per a açò, comptarem amb la presència de José Luís Saorín, professor del Departament de Tècniques i Projectes en Enginyeria i Arquitectura de la Universidad de la Laguna, qui ha participat també en el FABLAB d'aqueixa mateixa Universitat. Aquest Laboratori de Disseny i Fabricació Digital forma part dels “Serveis Generals de Suport a la Recerca”. Es tracta d'un espai de treball transversal, multidisciplinari i col·laboratiu que s'articula entorn de l'ús de les eines digitals de disseny i fabricació.

 

Cartell Xerrada