Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

HUMANITZACIÓ DE L’ATENCIÓ EN FISIOTERÀPIA

  • 25 d’abril de 2024
Image de la noticia

Divendres que ve 14 de juny de 2024, se celebrarà el taller Humanització de l'atenció en fisioteràpia a través de la simulació clínica, que se celebrarà en Centre de Simulació Interdisciplinària en Salut CESIS i serà impartit per Evelin Balaguer López, professora de la Facultat d'Infermeria i Podologia de la Universitat de València.

L'atenció sanitària és un procés complex en el qual és necessari abordar el procés salut-malaltia no sols des d'una perspectiva biològica, sinó també des d'una mirada personal, social i emocional, fent un abordatge integral de la persona. Des de la Facultat de Fisioteràpia, a través d'este taller de simulació clínica volem oferir una formació professional que involucra habilitats de tipus comunicatiu, emocional i generació d'empatia alhora que es desenvolupen competències tècniques pròpies de l'àrea de coneixement.

Esta sessió en la qual participaran de manera conjunta professorat i alumnat, es recrearan situacions, que permetran el desenvolupament d'habilitats no tècniques que contribuiran a la millora de la qualitat d'atenció en Fisioteràpia.

Inscripció Places limitades